De kracht van de harp
Van harp tot hartMijn logo is met liefde en veel geduld ontworpen door René Steegh en Elles van Thuijl.

De harp is een afbeelding van mijn eigen Aoyama harp, de kracht van de harp waar het allemaal mee begonnen is. Veel mensen hebben inmiddels op deze harp gespeeld, ieder op zijn eigen unieke manier. En wat heeft het veel teweeg gebracht. Van harp tot hart...Vandaar het groene hart, dat staat voor harmonie, verbondenheid en de natuur. En voor mijn zorghart, met hart en ziel. En de Atalanta vlinder mocht niet ontbreken, want van deze vlinder heb ik een aantal prachtige boodschappen mogen ontvangen. Bij mijn eerste harples zat hij op mijn schouder, tijdens het harpconcert met de paarden op mijn broekzak en tijdens een rouwperiode bleef hij meer dan 10 minuten op mijn hand zitten. Daarnaast staat de vlinder ook voor mijn harpsessies bij dieren. En voor vrijheid en transformatie.

Dank jullie wel lieve Elles en René, ben er ontzettend blij mee!  
 
 
E-mailen
Bellen